• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۷۱۳۵۶
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۳
سیاسی » امنیتی و دفاعی
سرلشکر سلامی:

 جبهه مقاومت پاسخ هر تعرضی را در منطقه می‌دهد

فرمانده‌کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه فلسطین ادامه می‌دهد و دیگر کشور‌های محور مقاومت محکم ایستاده‌اند، گفت: سرنوشت مسلمانان از این به بعد روشن خواهد بود و جبهه مقاومت پاسخ هرگونه تعرض را می‌دهد.

سرلشکر سلامی: جبهه مقاومت پاسخ هر تعرضی را در منطقه می‌دهد

به گزارش خبرگزاری خبرگزاری صدا و سیما، سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی، در دومین کنگره جهانی شهدای مدافع حرم و جبهه مقاومت که با حضور مسئولان کشوری، فرماندهان رده‌های مختلف نیرو‌های مسلح و خانواده‌های معظم شهدا در رواق دارالمرحمه حرم مطهر رضوی (ع) برگزار شد، اظهار داشت: امام خمینی (ره) کسی بود که روح جهاد و شهادت را در پیکره امت اسلامی جاری کرد و ماهیت واقعی دین را به‌دست مجاهدان منور و روشن کرد.

وی افزود: در استمرار سیره امام راحل نیز رهبر معظم انقلاب در طول ۳۵ سال اخیر و مقارن با پیچیده‌ترین شرایط و پرخطرترین میدان‌ها، استقامت الهی را به همه مسلمانان جهان تعلیم داده و الگوی ثبات قدم در فشار‌های سخت شده‌اند.

سردار سرلشکر پاسدار سلامی با اشاره به آیات ۱۱۲ و ۱۱۳ سوره مبارکه هود اضافه کرد: انقلاب اسلامی بود که اسلام را به مجد و عظمت خود بازگرداند و سرزمین‌های اشغالی را به گورستان مستکبران تبدیل کرد. این دستور خداست که فرمود «فَاسْتَقِمْ کَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَکَ وَلَاتَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِیرٌ وَلَاتَرْکَنُوا إِلَى الَّذِینَ ظَلَمُوا فَتَمَسَّکُمُ النَّارُ وَمَالَکُمْ مِنْ دُونِ اللَّهِ مِنْ أَوْلِیَاءَ ثُمَّ لَاتُنْصَرُونَ» تا تأکید کند که ما مأمور به استقامت هستیم و هرگز نباید ظالمان را دوست بدانیم، زیرا جز خدا و خداجویان، دوستان واقعی ما نیستند.

فرمانده‌کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: شهدای مدافع حرم و محور مقاومت، مظاهر آشکار شجاعت و ایثار، پایه‌های شهادت، نماد‌های آزادگی و کرامت و حجت‌های خدا بر ما بودند. سیدالشهدای همه اینها نیز سردار شهید حاج قاسم سلیمانی بود که چهل سال، هرگز لباس رزم و جهاد را از خود دور نکرد، همیشه در تعقیب دشمنان دین خدا بود و کار را به جایی رساند که اشقیای عالم از او عاصی شدند. ده‌ها هزار شهید بر صفحات مختلف تاریخ، کهکشانی درخشان از ستارگان پرفروغ و بی‌غروب هستند و مسیر اعزاز و اجلال را به مسلمانان نشان می‌دهند.

سرلشکر سلامی بیان کرد: تاریخ اسلام نشان داده است که راه عزت مسلمانان از مسیر جهاد و شهادت می‌گذرد. چه در طول اولیه خورشید اسلام زمان بعثت پیامبر (ص) و چه بعثت مجدد اسلام در افق انقلاب شکوهمند اسلامی، همه آزادگان عالم به وجود شهدای مقاومت در برابر مستکبران افتخار کرده و آنها را الگوی خود قرار داده‌اند.

فرمانده‌کل سپاه ادامه داد: غربی‌ها می‌دانند که بدون جهان اسلام، هیچ قدرتی در جهان به درجه شکوه و عظمت نمی‌رسد، به همین دلیل هم به‌خصوص از زمان کشف نفت در این منطقه، به‌گونه‌ای فضاسازی می‌کنند که با سلطه بر جهان اسلام، راه خود برای استیلا بر عالم را هموار کنند. حدود یک قرن است که از قدرت اقتصادی گرفته تا فرهنگ و مسائل اجتماعی مسلمانان تحت تأثیر عداوت قدرت‌های باطل قرار دارد و شکل‌گیری رژیم جعلی اسرائیل، نقطه اوج این تسلط شیطانی است.

سردار سلامی خاطرنشان کرد: آنها به‌سادگی دور هم می‌نشینند، قرارداد امضا می‌کنند و کشور‌های اسلامی را بین خود تقسیم می‌کنند که فقر، بیچارگی، درماندگی و عقب‌افتادگی آن روی دست مسلمانان باقی بماند. وجود رژیم صهیونیستی، سرپل سیاسی، جغرافیایی، امنیتی و نظامی بسیار خطرناک به‌نفع غرب است که منافع آنان را در این منطقه صیانت می‌کند و مثل یک خنجر زهرآلود در پهلوی جهان اسلام، مانع از وحدت و تثبیت قدرت حاکمیت مسلمانان است.

وی تأکید کرد: آنها سال‌ها توانستند اسلام را در ظلمت و محرومیت نگه دارند، هر کشور اسلامی را ایالت منفصلی از جغرافیای منحوس تسلط خود قرار دهند و با به‌کارگیری حکام بی‌لیاقت، رنج و خفت را به سرنوشت حتمی هر مسلمان تبدیل کردند، اما انقلاب اسلامی، بعثت نبوی را احیا کرد، مجد و عظمت ازدست‌رفته مسلمانان را نجات داد و پیشانی‌بند‌ها را بر جبین جوانان مسلمانی نشاند که خواهان رهاشدن از قید مصیبت‌ها و آزادکردن فلسطین عزیز، این عزیز فراموش‌شده اسلام بودند. انقلاب اسلامی از همان زمان ایستاد، قدرت ساخت، جغرافیای جهان اسلام را همچون قلوب مسلمانان به‌هم پیوند داد تا امت واحده شکل بگیرد و حاکمیت اسلام دوباره زنده شود. فلسطین، نماد زندگی عزتمندانه است.

فرمانده‌کل سپاه با تأکید بر اینکه شهدای جبهه مقاومت، محصول ترویج فرهنگ توکل، مقاومت و ایستادگی هستند، گفت: در جریان یک معامله الهی، شهدای مقاومت کسانی بودند که توانستند متاع محدود زندگی دنیوی را با سعادت ابدی معاوضه کنند و روحیه‌ای به برادران و خواهران دینی خود تزریق کنند تا حتی به‌قیمت بذل جان، تن به معادلات مستکبران عالم ندهند.

سردار سرلشکر پاسدار سلامی ابراز کرد: دیگر مسلمانان نمی‌خواهند سیادت غرب را بپذیرند، برای ما از مرگ بدتر است که تحت سیطره نظام سیاسی طاغوتی غرب باشیم. فلسطین امروز نماد مجسم همان کلام حضرت سیدالشهدا (ع) است که فرمود؛ "مرگ باعزت از زندگی ذلیلانه برتر است".

وی بیان کرد: سیره معنوی جبهه مقاومت، شاکله فعلی جهان اسلام را تشکیل می‌دهد و این اندیشه به‌قدری جاذبه پیدا کرده است که حتی دانشجویان اروپا و آمریکا مدهوش ابعاد و جوانب الهی آن هستند. جغرافیای فلسطین را امروز باید درون قلوب همه آزادگان عالم و حتی در خیابان‌های کشور‌های اروپایی یافت.

فرمانده‌کل سپاه با تأکید بر اینکه «ما پیروز می‌شویم و این سرنوشت محور مقاومت است»، اظهار کرد: فلسطین ادامه می‌دهد، لبنان می‌درخشد، یمن ایستاده است، افغانستان دشمنان را مفتضح کرده است و سوریه بدخواهان اسلام را فراری داده است، همه اینها، عبرت‌های بزرگ تاریخ هستند و ثابت می‌کنند که مقاومت جواب می‌دهد، چون وعده خداست، ما به این وعده ایمان داریم.

سردار سلامی گفت: همان آمریکایی که در سوریه و عراق بیش از ۱۰ تریلیون دلار هزینه کرد، همه سرمایه خود را آورد تا مسلمانان را تسلیم کند، علاوه بر این، ما را در طرح ارعاب نظامی قرار داد، اما چه‌زمان این عملیات‌های ضعیف نظامی می‌تواند ما را دچار تزلزل کند وقتی مجاهدان اسلام، باور به وعده الهی داشته باشند؟

وی با بیان اینکه غربی‌ها و همه دنیا می‌دانند بدون جهان اسلام هیچ قدرتی در جهان بزرگ نیست، خاطرنشان کرد: شکوه و عظمتی که جهان اسلام در اختیار دارد منحصر به فرد است؛ غربی‌ها و گاه شرقی‌ها همه فشار سنگین و سلطه خویش را بر جهان اسلام وارد کردند؛ ده‌ها سال است که جهان اسلام و مجد و عظمت و هویت و قدرت اقتصادی و فرهنگ او تحت تهاجمات سنگین قدرت‌های باطل قرار گرفته است.

سرلشکر سلامی با بیان اینکه فقر و بیچارگی و درماندگی و عقب‌افتادگی خصوصیاتی بود که دنیای غرب برای مسلمانان به‌ارمغان آورد، گفت: فلسطینی‌ها چه شهید شوند و چه بمانند عزیز هستند؛ فلسطینی‌ها امروز دقیقاً آیه مجسم این معنا هستند که «باید عزیز زندگی کرد یا عزیز مرد».

وی با بیان اینکه آن‌قدر مقاومت عظیم و زیبا و درخشان و جذاب است که جاذبه‌های آن حتی به درون دانشگاه‌های آمریکا به درون میادین شهر‌های آمریکا، فرانسه، انگلیس، آلمان، اسپانیا، استرالیا و به همه جا نفوذ کرده است، گفت: فلسطین امروز وسعتی جهانی پیدا کرده است؛ جغرافیای فلسطین را امروز درون قلب‌های همه مردم جهان می‌توان یافت. 

سرلشکر سلامی با بیان اینکه آمریکا برای عراق و سوریه ۱۰ تریلیون دلار هزینه کرد تا مسلمانان را تسلیم کند و ایران را هم تحریم کرد تا تسلیم کند، اما شکست خورد، گفت: ما را در ارعاب نظامی و ترور و عملیات‌های ایذایی قرار داد ولی آیا می‌توان ابعاد عظیم وعده صادق را با حرکات خفیف دشمنان مقایسه کرد؟ این نشانه عظمت و اقتدار و عزت امت اسلامی است؛ پرچم‌ها برافراشته است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کمبود ذخایر خون استان اصفهان
حضور فعال دختران هرمزگانی در اردو‌های کارآفرینی طرح ملی یاس
جریمه پلیس راهور اصفهان در انتظار متخلفان به طرح زوج و فرد
اجرای لایروبی اروند در مدت ۳ سال
آیین اقتدار بسیج در مصلای امام خمینی رحمت‌الله علیه خوی
اولویت یافتن ایمن‌سازی دام سبک در مقابل تب برفکی
یک هزار و ۷۰ میلیارد ریال مالیات در بوکان وصول شد
اجتماع باشکوه بسیجیان یاسوج در حسینیه ثارالله
هفدهمین سازش پرونده قتل عمد آذربایجان غربی به حرمت حضرت فاطمه زهرا (س) در ارومیه
نقدینگی و تسهیلات، شایع‌ترین مشکل صنایع
درد و رنج آوارگان فلسطینی در فصل سرما
همایش بسیجیان در خوروبیابانک برگزار شد
نقش بسیج در همه دوران‌های انقلاب اسلامی بی بدیل هست
آبرسانی به ۳۰ روستای لرستان در هفته بسیج
سازش پرونده معدنی ۵۰ میلیارد ریالی در حوزه قضایی بهاباد
جنگ غزه، دستاورد ۶۹ سال توسعه را از بین برد
همایش اقتدار بسیجیان شهرستان مرزی پلدشت
تسریع عملیات مرمت پل تاریخی سلطان در بوکان
مصاف چادرملوی اردکان با رازین پلیمر
پیک آنفولانزا در کشور و توصیه‌های پزشکی برای پیشگیری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خلبانان نهاجا با پهپاد‌های پیشرفته رژیم صهیونی مقابله کردند
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
دمای زیر صفر برای نیمی از شهرستان‌های یزد
مدارس سمنان غیر حضوری شد
به‌زودی استاندار زن هم خواهیم داشت
تغییر نرخ بنزین صرفاً مشمول کارت‌های جایگاه‌ها است
اوکراین با توافق صلح آمریکا موافقت کرد
سفر وزیر امور خارجه در این هفته به فرانسه
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
جای خالی قهرمانان وطن در برخی روزنامه‌ها
تعطیلی مدارس آذربایجان‌غربی در چهارشنبه ۵ آذرماه
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۴
خوراک دام در گرو سودجویی یک شبکه محدود
هشدار درباره موج جدید آنفلوآنزا: شدت بالا، سرایت سریع و ضرورت پیشگیری
شهید گمنام ، مهمان جاودانه صدا و سیمای زنجان
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)